TULEVAT MATKAOPASKOULUT JA HAKU

ajalla
03.09.-26.10.2018 [koulu on täynnä, ei enää hakemuksia]
ajalla 29.10.-21.12.2018  [hakuaika on parhaillaan käynnissä]

Opiskelupaikkojen täyttyessä tarjoamme valitulle hakijalle mahdollisuuden aloittaa tulevissa Matkaopaskouluissa.

NÄIN HAET KOULUTUKSEEN

Haku tapahtuu kahdessa osassa: Ensimmäisessä vaiheessa täytät ja lähetät hakemuksen. Toisessa vaiheessa teet itsestäsi esittelyvideon.

Toimi näin:

Lue ensin allaolevat hakuehdot, tutustu opintomaksuun (linkissä koulutus), täytä sitten hakemus ja lähetä. Hakemukseen pääset klikkaamalla sivun alalaidassa linkkiä Hakulomake.
Käsittelemme hakemuksesi ja lähetämme sinulle ohjeet esittelyvideon tekemiseen ja lähettämiseen.
Arvioimme esittelyvideosi ja teemme lopullisen päätöksen opiskelijaksi valituksi tulemisesta.
Hakemuksella ja esittelyvideolla testaamme hakijan soveltuvuutta matkailualan asiakaspalvelutehtäviin.

Olet hakemamme opiskelija kun täytät nämä hakuehdot:

– puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kieltä
– selviydyt myös englannin kielellä. Kaikki muu kielitaito on eduksesi
– olet 18 vuotta täyttänyt ja sinulla on ajokortti
– olet suorittanut lukion oppimäärän tai toisen asteen tutkinnon
– olet luonteeltasi sosiaalinen ja hakeudut herkästi toisten luo

Lisäksi

– asennoidut myönteisesti siihen, että työskentelet usein kiireisenä paineen alla
– ymmärrät, että kun asiakkaat ovat lomalla, matkaopas on töissä: joskus lomalaisen taivaalle ilmaantuu ennalta odottamattomia pilviä – sinä olet täällä ratkomassa kaikenlaiset pulmat, jotta aurinko taas paistaa ja asiakkaan loma jatkuu

Haluamme vielä nähdä, että

– hymy on vakiokalustoasi ja huomaat sen tarttuvan toisiinkin
– olet utelias erilaisia ihmisiä ja toisenlaisia kulttuureja kohtaan