AURINKORANNIKON MATKAOPASKOULU

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Costa del Solilla toimiva yksityinen aikuisoppilaitos. Valmistamme suomalaisia matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat,  Matkavekka, Tjäreborg ja TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin.

KOULUTTAJAT

Kouluttajamme ovat kokeneita matkailualan ammattilaisia. Olemme täällä antaaksemme sinulle tiedot ja taidot ulkomaan matkaoppaan ammattiin nopeasti ja tehokkaasti.
– Tule mukaan!

Mikka Aitto-Oja

Operation Manager

+34 616 349 943

Mikko Suutari

Brand & Marketing Manager

040 843 1813

Anu Nylund

Coach

Customer Service

María Castro

Coach

Spanish

Claudia Jänis

Coach

Family Activities & Kids Clubs

Tiina Maskonen

Coach

Excursions & Management

Lisa Burgess

Coach

English

ARVOT

Yhteinen päämäärämme on nähdä opiskelija koulutuksen jälkeen matkaoppaan ammatissa ulkomaan lomakohteessa.

Opetuksemme lähtee siitä, että opiskelija kykenee nopeastikin sopeutumaan maailman joka kolkkaan – matkaopas asuu varsin erilaisissa maissa ja kohtaa työssään mitä ihmeellisempiä toimintatapoja.

Haluamme opiskelijan omaksuvan yksilökohtaisesti toisenlaisten kulttuurien merkityksen tulevan ammatin jokapäiväisissä toiminnoissa. Annamme ne tiedot ja taidot jotka matkaopas ammatissaan tarvitsee. Tuemme opiskelijan omaa kiinnostusta suuntautua ensisijaisesti joko ulkomaan matkaoppaaksi, lasten oppaaksi tai aktiviteettioppaaksi ulkomailla.

Toivomme, että opiskelija saa elämyksiä ja kokemuksia ja että kaikki Matkaopaskoulussa opittu tuottaa menestystä ja tyydytystä ulkomaan matkaoppaan ammatissa.

 

Selviytyjä ei ole vahvin eikä älykkäin, vaan se joka parhaiten sopeutuu ympäristöön

Charles Darwin

 

KUMPPANIT

Matkaopaskoulun kanssa yhteistyössä ovat