AURINKORANNIKON MATKAOPASKOULU

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Costa del Solilla toimiva yksityinen aikuisoppilaitos. Valmistamme suomalaisia matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat,  Matkavekka, Tjäreborg ja TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin.

KOULUTTAJAT

Kouluttajamme ovat kokeneita matkailualan ammattilaisia. Olemme täällä antaaksemme sinulle tiedot ja taidot ulkomaan matkaoppaan ammattiin nopeasti ja tehokkaasti.
– Tule mukaan!

Mikka Aitto-Oja

Operation Manager

Mikko Suutari

Brand & Marketing Manager

Anu Nylund

Customer Service

María Castro

Spanish

Claudia Jänis

Family Activities & Kids Clubs

Tiina Maskonen

Excursions & Management

Lisa Burgess

ARVOT

Yhteinen päämäärämme on nähdä opiskelija koulutuksen jälkeen matkaoppaan ammatissa ulkomaan lomakohteessa.

Opetuksemme lähtee siitä, että opiskelija kykenee nopeastikin sopeutumaan maailman joka kolkkaan – matkaopas asuu varsin erilaisissa maissa ja kohtaa työssään mitä ihmeellisempiä toimintatapoja.

Haluamme opiskelijan omaksuvan yksilökohtaisesti toisenlaisten kulttuurien merkityksen tulevan ammatin jokapäiväisissä toiminnoissa. Annamme ne tiedot ja taidot jotka matkaopas ammatissaan tarvitsee. Tuemme opiskelijan omaa kiinnostusta suuntautua ensisijaisesti joko ulkomaan matkaoppaaksi, lasten oppaaksi tai aktiviteettioppaaksi ulkomailla.

Toivomme, että opiskelija saa elämyksiä ja kokemuksia ja että kaikki Matkaopaskoulussa opittu tuottaa menestystä ja tyydytystä ulkomaan matkaoppaan ammatissa.

Selviytyjä ei ole vahvin eikä älykkäin, vaan se joka parhaiten sopeutuu ympäristöön

Charles Darwin

KUMPPANIT