KOULUTUS 2 KK, OPINTOMAKSU JA TYÖLLISTYMINEN

Lyhyt ja tehokas koulutus ammattiin on mahdollista kun opetus annetaan aidossa ulkomaan lomakohteessa. Espanjan Aurinkorannikko ja Fuengirolan kaupunki ovat mitä parhain oppimisympäristö – täällä lomailee ja asuu runsaasti suomalaisia. 

Matkaoppaan valmennus edellyttää reipasta otetta ja keskittymistä opiskeluun. Päivät ovat pitkiä ja vaativat opiskelijan sitoutumista matkaoppaan ammatin tietojen ja taitojen omaksumiseen. Kun asenteesi on myönteinen ja olet valmis opiskelemaan ympäripyöreitä päiviä, meidän on mahdollista saattaa sinut matkaoppaan ammattiin kahdessa kuukaudessa. Opetus annetaan suomen kielellä. 

Ammatilliset aineet ovat asiakaspalvelu, servikset (hotellipäivystykset), lomakohteen turvallisuus ja kriisinhallinta, kestävä matkailu, lasten opas ja aktiviteettiopas  –koulutus, kohdetietous, transferit (lentokenttäkuljetukset), opastustekniikka ja opastusnäytöt, tervetulotilaisuudet, puhelinpalvelu ja Digital Tools.
Lisäksi opiskelijat vetävät retkiä Aurinkorannikolla lomaileville suomalaisille Benalmádenan lintupuistoon (Parque de la Paloma) sekä aikaisen aamun Cala de Mijasin rantapatikan Välimeren maininkeja seuraten. 

Espanjan kielen alkeiskurssi, ruotsin kielen kertauskurssi sekä matkailuenglanti sisältyvät koulutukseen.
Matkaopaskoulun opetusrytmi sopeuttaa opiskelijan asumaan ja työskentelemään ulkomailla. 

OPINTOMAKSU

Matkaopaskoulun opintomaksu on 3490,00 €.

Opintomaksuun sisältyy lennot Helsinki-Málaga-Helsinki, bussikuljetus Málagan lentokentältä Fuengirolan kaupunkiin, asuminen 3-4 hengen huoneistoissa Mediterráneo Real hotellissa, espanjalainen lounas ma-pe, uniformu, retki Gibraltariin, oppimateriaali ja opetus. 

Matkaopaskoulu kestää 56 päivää (2 kk). Edullisen hinnan mahdollistaa se, ettei koulutusala kuulu Espanjassa arvonlisäveron piiriin. 

Opintomaksu suoritetaan maksuerissä:  
Opiskelupaikan varausmaksu 170,00 € (sisältyy kokonaishintaan) maksetaan heti opiskelijaksi valituksi tulemisesta. 

Opintomaksu 3320,00 €  suoritetaan maksuerissä 553,33 €/kk siten, että neljä ensimmäistä maksuerää suoritetaan ennen koulutuksen alkua ja kaksi viimeistä maksuerää suoritetaan vasta koulutuksen aikana.

Lisäksi opiskelijan tulee ottaa matkavakuutus (pakollinen).

Opiskelijamme majoittuvat korkeatasoisessa Mediterráneo Real hotellissa.

TYÖLLISTYMINEN

Suomalaiset viettävät mielellään lomaa etelän lämmössä, joten matkaoppaiden työllisyystilanne on varsin hyvä. Koordinoimme opiskelupaikkojen määrän vastaamaan avoimia työpaikkoja. 

Matkaopaskoulusta valmistuneet ulkomaan matkaoppaat työllistyvät valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat,  Matkavekka, Tjäreborg tai TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin.

Työnhaku tapahtuu jo koulutuksen aikana. Pääset tutustumaan matkanjärjestäjien edustajiin, jotka saapuvat oppilaitokseen rekrytoimaan valmistuvia matkaoppaita.
Huomioithan, että matkanjärjestäjillä voi olla oppilaitoksen pääsyvaatimusten lisäksi omia kriteereitä, joiden tulee täyttyä työllistymisvaiheessa. 
Näitä voivat olla esimerkiksi 
– vähintään 23 vuoden ikä (Aurinkomatkat)
– kuuluminen Suomen sosiaaliturvaan (Aurinkomatkat) 
– vähintään kahden vuoden kokemus haastavasta ja myynnillisestä asiakaspalvelusta (Aurinkomatkat) 
– ketteryyttä verkossa ja aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa sekä Office-työkalujen hallintaa (Aurinkomatkat)

Työnantajien nettisivut: