HAKULOMAKE

Oppilaitoksen opiskelijapaikkojen määrä on rajallinen. Koulutukseen on hyvä hakea, kun opintomaksun rahoitus on selvillä.
Huom! Joskus ulkomaiselta palvelimelta saapuva viesti päätyykin tahtomattaan roskapostiin. Huomaathan tarkistaa aina myös roskapostit, jos oppilaitoksen posti ei näy saapuneissa.
Hakijan tulee kertoa mahdollisista sairauksista. Tiedot ovat luottamuksellisia. Huomaa, että ala ei sovellu huumeiden käyttäjälle eikä alkoholin tai lääkkeiden ongelmakäyttäjälle. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja/tai mielenterveysongelmat saattavat muuttua vaikeaksi terveydelliseksi haitaksi opiskeluaikana tai myöhemmin matkaoppaan ammatissa. Lisää tämänhetkinen todellinen terveydentilasi yllä olevaan kenttään.
Viimeisin työnantaja, työtehtävä, ajanjakso
5=äidinkieli, 4=sujuva, 3=sujuva puhe/kirjallinen heikko, 2=sanoja/sanontoja, 1=ei lainkaan