TERVETULOA MATKAOPASKOULUUN

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Costa del Solilla toimiva yksityinen oppilaitos. Valmistamme suomalaisia matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat, Detur, Matkavekka, Tjäreborg ja TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin. Matkaopaskoulutus on hyödyksi muillakin palvelualoilla. Koulumme toimii Málagan maakunnassa Fuengirolan kaupungissa. Oppilaitos on rekisteröity Espanjaan, Y-tunnus Y4166727-S. Koulutusta valvova viranomainen on Fuengirolan kaupunki.

KOULUTTAJAT

Kouluttajamme ovat kokeneita matkailualan ammattilaisia. Olemme täällä antaaksemme sinulle eväät ja työkalut matkaoppaan ammattiin nopeasti ja tehokkaasti.
-Tervetuloa mukaan!

SONY DSC

Mikka Petteri Aitto-Oja

Operation Manager

+34 616 349 943

Mikko_Suutari

Mikko Suutari

Brand & Marketing Manager

+45 428 00 997

SONY DSC

Anu Nylund

Coach

Customer Service

MikkoKankaala

Mikko Kankaala

Coach

Destination Knowledge

SONY DSC

Sina Hyvärinen

Coach

Activity & Entertainment

TiinaMaskonen

Tiina Maskonen

Coach

Excursions & Management

ARVOT

Yhteinen päämäärämme on nähdä sinut koulutuksen jälkeen matkaoppaan ammatissa ulkomaan lomakohteessa.
Opetuksemme lähtee siitä, että opiskelija kykenee nopeastikin sopeutumaan maailman joka kolkkaan – matkaopas asuu varsin erilaisissa maissa ja kohtaa työssään mitä ihmeellisempiä toimintatapoja. Haluamme opiskelijan omaksuvan yksilökohtaisesti toisenlaisten kulttuurien merkityksen tulevan ammatin jokapäiväisissä toiminnoissa. Annamme ne tiedot ja taidot jotka matkaopas ammatissaan tarvitsee. Tuemme opiskelijan omaa kiinnostusta suuntautua ensisijaisesti joko matkaoppaaksi, lasten oppaaksi tai aktiviteettioppaaksi.
Toivomme, että opiskelija saa elämyksiä ja kokemuksia sekä kaikki Matkaopaskoulussa opittu tuottaa menestystä matkaoppaan ammatissa.

 

Selviytyjä ei ole vahvin eikä älykkäin, vaan se joka parhaiten sopeutuu ympäristöön

Charles Darwin

 

MATKAOPASKOULUN KUMPPANIT

Jatkuvaa kehitystä yhteistyössä luomassa ovat