TERVETULOA MATKAOPASKOULUUN

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu on Espanjan Costa del Solilla toimiva yksityinen oppilaitos. Valmistamme suomalaisia matkaoppaita Suomessa toimivien valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat, Detur, Matkavekka, Tjäreborg ja TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin. Matkaopaskoulutus on hyödyksi muillakin palvelualoilla. Koulumme toimii Málagan maakunnassa Fuengirolan kaupungissa. Oppilaitos on rekisteröity Espanjaan, Y-tunnus Y4166727-S. Koulutusta valvova viranomainen on Fuengirolan kaupunki.

KOULUTTAJAT

Kouluttajamme ovat kokeneita matkailualan ammattilaisia. Olemme täällä antaaksemme sinulle eväät ja työkalut matkaoppaan ammattiin nopeasti ja tehokkaasti.
-Tervetuloa mukaan!

Mikka Petteri Aitto-Oja

Operation Manager

Mikko_Suutari

Mikko Suutari

Brand & Marketing Manager

Anu Nylund

Customer Service

MikkoKankaala

Mikko Kankaala

Destination Knowledge

Sina Hyvärinen

Activity & Entertainment

TiinaMaskonen

Tiina Maskonen

Excursions & Management

ARVOT

Yhteinen päämäärämme on nähdä sinut koulutuksen jälkeen matkaoppaan ammatissa ulkomaan lomakohteessa.
Opetuksemme lähtee siitä, että opiskelija kykenee nopeastikin sopeutumaan maailman joka kolkkaan – matkaopas asuu varsin erilaisissa maissa ja kohtaa työssään mitä ihmeellisempiä toimintatapoja. Haluamme opiskelijan omaksuvan yksilökohtaisesti toisenlaisten kulttuurien merkityksen tulevan ammatin jokapäiväisissä toiminnoissa. Annamme ne tiedot ja taidot jotka matkaopas ammatissaan tarvitsee. Tuemme opiskelijan omaa kiinnostusta suuntautua ensisijaisesti joko matkaoppaaksi, lasten oppaaksi tai aktiviteettioppaaksi.
Toivomme, että opiskelija saa elämyksiä ja kokemuksia sekä kaikki Matkaopaskoulussa opittu tuottaa menestystä matkaoppaan ammatissa.

Selviytyjä ei ole vahvin eikä älykkäin, vaan se joka parhaiten sopeutuu ympäristöön

Charles Darwin

MATKAOPASKOULUN KUMPPANIT

Jatkuvaa kehitystä yhteistyössä luomassa ovat