ULKOMAAN MATKAOPPAAN KOULUTUS 2 KK

Lyhyt ja tehokas koulutus ammattiin on mahdollista kun opetus annetaan aidossa ulkomaan lomakohteessa. Espanjan Aurinkorannikko ja Fuengirolan kaupunki ovat mitä parhain oppimisympäristö – täällä lomailee ja asuu runsaasti suomalaisia. 

Päivät ovat pitkiä ja vaativat opiskelijan sitoutumista matkaoppaan ammatin tietojen ja taitojen omaksumiseen. Kun asenteesi on myönteinen ja olet valmis opiskelemaan ympäripyöreitä päiviä, meidän on mahdollista saattaa sinut matkaoppaan ammattiin kahdessa kuukaudessa. Opetus annetaan suomen kielellä. 

Ammatilliset aineet ovat asiakaspalvelu, servikset (hotellipäivystykset), lomakohteen turvallisuus ja kriisinhallinta, kestävä matkailu, lasten opas ja aktiviteettiopas  –koulutus, kohdetietous, transferit (lentokenttäkuljetukset), opastustekniikka ja opastusnäytöt, puhelinpalvelu, tervetulotilaisuudet.
Lisäksi opiskelijat vetävät retkiä Aurinkorannikolla lomaileville suomalaisille Mijasin vuoristokylään ja Marbellan vanhaankaupunkiin. 

Espanjan kielen alkeiskurssi, ruotsin kielen kertauskurssi sekä matkailuenglanti sisältyvät koulutukseen.
Matkaopaskoulun opetusrytmi sopeuttaa opiskelijan asumaan ja työskentelemään ulkomailla. 

OPINTOMAKSU

Matkaopaskoulun opintomaksu on 3350,00 € [syksyn 2018 kouluissa 3490,00 €].

Opintomaksuun sisältyy lennot Helsinki-Málaga-Helsinki, bussikuljetus Málagan lentokentältä Fuengirolan kaupunkiin, asuminen 3-4 hengen huoneistoissa Mediterráneo Real hotellissa, kevyt lounas (lämmin ateria) ma-pe, uniformu, retki Gibraltariin, oppimateriaali ja opetus. 

Matkaopaskoulu kestää 56 päivää (2 kk). Edullisen hinnan mahdollistaa se, ettei koulutusala kuulu Espanjassa arvonlisäveron piiriin.

Opintomaksu suoritetaan maksuerissä:  
Opiskelupaikan varausmaksu 170,00 € (sisältyy kokonaishintaan) maksetaan heti opiskelijaksi valituksi tulemisesta. 

Loppumaksu 3180,00 €  [kevään 2018 koulu] suoritetaan neljän kuukauden maksuerissä 795,00 €/kk siten, että kaksi ensimmäistä maksuerää suoritetaan ennen koulutuksen alkua ja kaksi viimeistä maksuerää suoritetaan vasta koulutuksen aikana.

Loppumaksu 3320,00 € [syksyn 2018 koulut] suoritetaan kuuden kuukauden aikana kahdeksassa maksuerässä  á 415,00 € siten, että neljä ensimmäistä maksuerää suoritetaan kuukausittain ennen koulutuksen alkua ja neljä viimeistä maksuerää suoritetaan vasta koulutuksen aikana. 

Lisäksi opiskelijan tulee ottaa matkavakuutus.

Opiskelijamme majoittuvat korkeatasoisessa Mediterráneo Real hotellissa.

TYÖLLISTYMINEN

Suomalaiset viettävät mielellään lomaa etelän lämmössä, joten matkaoppaiden työllisyystilanne on varsin hyvä. Koordinoimme opiskelupaikkojen määrän vastaamaan avoimia työpaikkoja. 

Parhaimmat Matkaopaskoulusta valmistuneet ulkomaan matkaoppaat työllistyvät valmismatkanjärjestäjien Apollo, Aurinkomatkat, Detur, Matkavekka, Tjäreborg tai TUI palvelukseen ulkomaan lomakohteisiin. Työnhaku tapahtuu jo koulutuksen aikana. 

Työnantajien web-sivut